conrad-billede2.jpg

Om Christina

Christina er en inspirationskvinde. En jordnær og højtflyvende en af slagsen. Med fødderne i mulden og hænderne i himmelen.

“Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er sat her på jorden for at hjælpe andre med at eje deres egen super kraft ... og leve fra hjertet. Jeg vil virkelig gerne lære dig, at du kan være i verden på en lettere måde, en kærligere måde, en helt fantastisk måde. Det er, som om succes er blevet til noget, der virkelig skal knokles for. Og at du i øvrigt bliver både overfladisk og højrøvet af succes. Men kære du, du må faktisk godt leve livet let og lækkert, og samtidig være helt fantastisk.


 
 

Jeg har været selvstændig i 12 år. Efter min barsel begyndte jeg at mærke en ny “hvisken” indeni. En længsel efter noget andet og mere. Det er, hvad jeg har brugt de sidste par år på at fremkalde, at forfine.


Ganske tidligt i livet har jeg sanset følelser og energier omkring mig. Det har både gjort mig super empatisk og givet mig et rungende selvværd. Et selvværd, jeg har haft hårdt brug for.

Som 18-årig startede jeg min vej igennem sygehusvæsenet (med en kronisk tarmsygdom). En vej, der senere skulle vise sig at være en gave. Jeg fik nemlig kontakt til en dyb urkraft, vilje, min egen power ... en dyb, dyb viden om, at sygdommen ikke skulle være min følgesvend resten af livet (selv om min sagsbehandler mente, at jeg nu var sådan en, der var afhængig af systemet “for good”).


 
conrad-billede3.jpg
conrad-billede4.jpg
shutterstock_252666298.jpg
 
 

“NEJ TAK! Min historie skal jeg nok selv skrive.” Så det gjorde jeg.

Min egen healing ledte mig til uddannelsen som Alternativ Kosmetolog, med endnu mere helse, sundhed og sammenhæng. Jeg åbnede klinik i Århus, med stor succes.

Jeg brugte nemlig min intuition til at guide mig til alle de rigtige beslutninger; hvilke produkter jeg skulle arbejde med, få de rigtige journalister ned på de rigtige tidspunkter. Selv finanskrisen lykkedes det mig at navigere igennem med øget vækst fire år i træk. Ja, til sidst måtte jeg faktisk stoppe for tilgangen af nye kunder (pga. travlhed).

Jeg har på egen krop oplevet, at når jeg navigerer fra hjerte og intuition, så er der ret kontant afregning. Omvendt, når jeg har handlet i panik eller simpelthen glemt at lytte, så er resultaterne udeblevet (eller blevet ret så skidt).

I min travlhed glemte jeg mere og mere mig selv. Jeg fornemmede noget, der hviskede indeni, men jeg glemte at stoppe op og lytte. Sjovt nok, så stoppede kroppen op for mig. Jeg fik en stressrelateret depression. Helt klassisk, hårdt og smukt på samme tid.

Igen en masse læring. Det er nu to år siden. Med det smukke billede, jeg er blevet givet, af mig stående med fødderne solidt plantet i jorden og hænderne i himmelen er min nye vej tydelig. Jeg er her for at hjælpe andre med deres hjerte-biks eller deres hjerters hvisken.