Ydelser

Hvad kan du forvente?

Jeg er her både for dig, der gerne vil være selvstændig, og for dig, som har brug for intuitiv coaching i det her mildevilde liv (med hvad du nu har brug for, at vi tager fat på).conrad-billede5.jpg
 

Først skal du fremkaldes, derefter skal du stilles skarpt.

Mit udgangspunkt er, at du er helt rigtig. Der er intet forkert ved dig. Men der kan være virkelig meget forkert i de gamle historier, du slæber rundt på. Jeg hjælper dig med at række bag om dem, med at finde den der indre lyskontakt, så du virkelig kan få tændt for lyset, finde ind til dit mere sande jeg. Herfra bliver det tydeligere, og lettere, at se vejen frem og at nyde turen dertil.

Handler du fra tanker, fortællinger, historier (som måske ikke engang er dine egne), eller har du god solid kontakt til hjertet, til dét, der er vigtigst for dig? Jeg får dig sporet ind på dit eget potentiale, så du selv fremover kan finde svar og løsninger.

Du kan regne med kærlige spark i numsen og masser af hepning fra sidelinjen. Derudover får du fri adgang til min værktøjskasse, den er stor og tung (på den gode måde), samlet sammen gennem mine 12 år som selvstændig og et helt liv som sansende.

Jeg tror ikke på at spilde tiden på at pjaske rundt i overfladen. Hvem gider det, når guldet ligger længere nede? Jeg kan mærke igennem alle dine lag og lede dig direkte ind til kernen. Du kan altså forvente at komme i spotlightet, under luppen. På den kærlige og udviklende måde.

Og jeg lover dig, at din tid ikke bliver brugt på snakken-udenom. Jeg har nemlig en ret veludviklet bullshit-detektor!:)

Synes du, der er lang til toppen? Det er der også, hvis du stædigt hænger fast i alt det, du ikke kan. Overvej lige, at du kan nok, er nok og indeholder alt det fantastiske unikke, kun DU Kan, og som verden har brug for. Du er VIGTIG. Det handler mindre om at få endnu en uddannelse og mere om at finde nøglen til at alt det guld, du også er.

Jeg lærer dig min opskrift på at skabe et liv, der virker, ikke på knokle-metoden, men på en måde, hvor der er plads til kærlighed, humor og højt til loftet, og med alt det, du ønsker dig lige inden for rækkevidde.

 

Løft din hjertebusiness

Fra ide til virkelighed, fra hvisken til klarhed.
Du er i gang, eller lige på trapperne til at starte din egen business, din egen hjerte-biks. Måske begynder virkeligheden at spænde ben i form af helt lavpraktiske trivialiteter, der gør, at du aldrig helt når det, du vil (eller endnu værre: når i mål med det, du vil). 
Måske du har fanget, at du er guld værd, at du er vigtig, at verden har brug for dig ... ja faktisk venter på dit bidrag?. Der er dog stadig en sikkerhedssele eller to, der strammer for meget, før du virkelig brager derudad
Måske du allerede har en konkret forretningside, men ikke kan overskue hvordan du kommer i gang ?. Måske du er godt i gang, men syntes det er en smule opad bakke og måske er ved at drukne i det?.  Måske du er godt i gang, men bare ikke kan tjene penge ?. 
Dagen er ligesom den nedenstående beskrivelse af Drømmefanger dag, et rum hvor der er plads til lige netop det du har brug for at få belyst og sat fokus på. Jeg ved at erfaring at  når vi snakker forretning, skal vi ind i hjertet og intuitionen og lære at navigere herfra. Men at langt de fleste hopper op i hovedet og lader frygt, gamle historier, tillærte overbevisninger osv ,tage styringen i stedet. 
Jeg møder dig lige der hvor du er i processen, guider dig trygt videre , tænder kontakten til dit lys og power og sender dig ud af døren fyldt med ny energi.
Der vil også  være masser af mulighed for at være konkrete, lave forretningsplaner, snakke money mindsæt, få belyst drømme klienten/drømme fremtiden og se på hvordan du når derhen ( og har en fest undervejs ), få frygten sat ud af spild m.m. 
Derudover vil du få en masse gennemtestet værktøjer med hjem ,som du kan tage frem og bruge når som helst.
5 timer, lækker forplejning igennem dagen, goodigbag og en indre kuffert fyldt igen

Pris:4500kr

Handling skaber forvandling.
Intuitiv online coaching til hjertebusiness.
Online coaching gør det muligt at sidde hjemme i stuen under yndlingstæppet , eller i den anden ende af landet og få hjælp til din business.
Vi laver stort set det samme som på en drømmefanger dag, men her i mindre bidder og selvfølgelig uden den fysiske del og knap så intensivt.

1,5 timers session 950kr
3 timers session 2500kr
5 timer 4000kr'


Løft din livsglæde

Kom i gang med et brag.
Kom med alt det, der er dig, så bidrager jeg med alt det, der er mig. Sammen bliver det til en dag, der både er inspirerende, følsom, hyggelig, sjov, legende, intuitiv, lærerig og produktiv.
Måske du længe har følt at du kan høre noget hviske, noget dyb inde i dig der kalder på forandring, men ikke kan få fat i hvad det er?. Måske du midt i alt det der travle liv, har mistet kontakten til dig selv og dit hjerte, og pludselig ser dig selv løbe rundt i  hamsterhjulet, uden at kunne finde ud af at hoppe af?. Måske du føler dig som en skygge af den du engang var, men stadig ved der er derinde og skriger efter at komme ud igen?. Måske det bare er tid til at der skal være mere lagkage end lort, mere grin end gråd, mere dans end drama , kort sagt, tid til forandring, tid til  DIG .   

Det handler om at vække kroppen, så den får tungen på gled og begynder at guide dig i din helt rigtige, lysende, kraftfulde retning. Og det handler om at få spøgelserne ud af skabet, krystalkuglen pudset og ærmerne smøget op.  Det handler om at få øje på og minde sjælen om hvor fantastisk et menneske du er.
For der er store planer for dig. Vi er mange, der bare venter på, at du kommer i gang. Så måske det er på tide at investere lidt i dig selv? .

Ofte vil en drømmefanger dag starte med lige at lande , snakke omkring hvad der fylder lige nu og hvad du har brug for at fortælle om. Derefter er rummet egntligt frit til lige hvad vi mærker du har brug for. Det kan være du trænger til at lande i kroppen og slå hovedet fra og der bruger jeg ofte mine varme hænder, til at lave massage/berøring/ bevist nærvær og derefter måske: Skrive/visualiserings øvelser, meditation, intuitiv coaching, gåtur, grin, snakke osv.

Sammen skaber vi lige det dagen kalder på og som giver mening for dig, det vigtigste er at det er Din lystændingsfest og kæmpe kærlighedsgave til dig selv .
Du får 5 timer,  lækker forplejning i løbet af dagen,  goodiebag og forhåbentlig en masse mere med hjem.

Pris 4500 kr.

Start her, hvis du fornemmer den der hvisken fra dit indre, men du ikke heeeelt ved, hvad du skal gøre med den (andet end at overhøre den lidt længere ... 
med dyre lærepenge til følge, skulle jeg hilse og sige. Du kan læse min egen historie her
Har du brug for at tænde for kontakten til hjertet igen?. Har du brug for nye øjne og et nyt perspektiv på emner i dit liv ?. Sidder du fast, men er klar til at rykke videre?.
Online coaching gør det muligt at sidde hjemme i stuen under yndlingstæppet , eller i den anden ende af landet og få tændt lyset i dig.

1,5 timers session 950kr
3 timers session 2500kr
5 timer 4000kr'


Udtalelser

 
 

“Christinas nærvær er det så let at være 100 % sig selv. Hun holder på fineste vis rummet og gør det trygt og let at dele følelser og udfordringer jeg ikke har delt med andre.

Christina formår at komme ind til kernen, og hun sætter mere præcise og konkrete ord og sætninger på de følelser og tanker jeg har end jeg selv er i stand til. Ord der skaber større klarhed og ord der bringer mig et skridt nærmere den for mig rigtige vej. Jeg elsker, at Christina uden tøven også tør være konkret og giver mig helt håndgribelige ideer til hvordan jeg kan tage de næste skridt.

Hun har en eminent sans for at spore sig ind på mig og min energi. Derigennem stiller hun spørgsmålstegn ved og udfordrer mine forestillinger og overbevisninger. Hun holder på smukkeste vis lyset for at jeg finder modet til at gå efter mit hjertes hvisken.

Jeg får den dejligste energi af at tale med Christina. Hun giver mig en følelse og tro på at jeg er en smuk sjæl der kan leve mine drømme. Jeg er rolig, har større klarhed og føler mig 100 % set og holdt når jeg har talt med hende.”

Sara


“Christina er et af de mest behagelige og tryghedsvækkende mennesker, jeg har mødt. Med hendes nærvær, ro og smil kan man ikke andet end føle sig godt tilpas i hendes selskab, og den stemning sætter ligesom rammen for en session hos hende. Hun kan sit sh*t, og hun tør gøre og sige tingene på sin egen måde, hvilket gør det hele meget mindre uhøjtideligt – og det er enormt befriende! En samtale med Christina er så organisk og flydende, at man føler, man har kendt hinanden i årevis, og jeg følte mig set, hørt og accepteret for den, jeg er. Med empati og skarpe, guidende spørgsmål hjalp hun med at finde ind til kernen i et emne, og gav nogle fantastiske redskaber, der hjalp mig videre med arbejdet, efter vi skiltes. I den efterfølgende kropsbehandling frembragte Christina med sine kyndige, beroligende hænder en så fantastisk fysisk afslapning og en så dyb mental ro, at mit sind efter endt session var lettere og opløftet, og min krop var fuldstændig afslappet og glad. Men endnu vigtigere: Jeg er nu bevidst om mit mål, og Christina har indgydet mig modet til at arbejde mig frem mod det, hjælpemidlerne til at finde vejen derhen samt troen på, at jeg kan opnå det – og at jeg er det værd!”

Susan Y.S
“Christina har været en kæmpe motivator for min proces med at få skabt og manifesteret et arbejdsliv med glæde, livskvalitet og turde tro på mig selv og mine ideer. Christina har den overbevisning at vi selv kan skabe vores liv og fremtid via tankerne. Med denne overbevisning har Christina fasthold mig på min vej, ved at smide alt dårlig ydmyghed og jantelov væk, så jeg både kan se og mærke min vej tydeligere.

Christina har ligeledes en stærk overbevisning om og tro på, at vi alle er unikke, at der er brug de evner og kompetencer vi er skabt til at have og at universet støtter os i det tankemønster vi har. Denne stærke overbevisning og tro har været med til at fastholde mig i mit ønske om en positiv udvikling af min virksomhed. Christina har pillet alt dårlig energi og negative tankemønstre ud af mig, hvilket har betydet, at jeg har kunnet flytte mit fokus fra det der tager min energi, til det der giver mig energi.

Christina har i den grad guidet mig og givet mig redskaber til at kunne tro på min egen virksomhed. Hun har udfordret mig lige dér, hvor jeg er på min vej, så det både har været udfordrende men også overskueligt at kunne tage næste skridt - også selvom det har ligget udenfor min comfort-zone.

Christina er meget troværdig, da hun selv har prøvet at skabe en sund virksomhed og har stået med alle de tanker og udfordringer selv, hvilket hun ikke er bange for at sætte i spil. Christina er ærlig på en givende måde, som er med til at sætte gang i en positiv proces så bumpende på vejen bliver lettere og mere overskuelige at komme over.

Jeg har ofte hørt fra selvstændige at ”man skal tro på sin virksomhed”, men når man så spørger hvordan, er der ofte ingen svar – men dette kan Christina svare på.”

Marie Rind Frandsen